Seppä – Yhdessä taottu

Modernit ja avarat sisätilat tekevät Sepästä mieluisan paikan tehdä ostoksia ja viihtyä. Viihtyvyyden lisäksi kauppakeskuksen suunnittelussa on otettu vahvasti huomioon myös ekologisuus, joka näkyy uusimpina energiatehokkaina ratkaisuina ja mm. luonnonvalon hyödyntämisenä suurten kattoikkunoiden kautta. Kauppakeskuksen yhteyteen tulee 600 lämmintä pysäköintipaikkaa ja noin 110 pyöräpaikan parkkihalli. Pysäköintialueelle tulee latauspisteitä myös sähköautoille.

XXL avattiin huhtikuussa 2017 ja kokonaisuudessaan kauppakeskus aukeaa syksyllä 2017. Yhdessä jo toiminnassa olevan Prisman kanssa Seppä muodostaa Keski-Suomen suurimman ja vetovoimaisimman kaupallisen keskittymän.

Tutustu Seppään tuleviin liikkeisiin täällä »

 

Kaupungin uusi kohtaamispaikka

Sepästä luodaan asiakasystävällinen ja tulevaisuuden haasteisiin vastaava kauppakeskus. Kauppakeskuksen arkkitehtuurissa on panostettu valoon, ilmavuuteen sekä ekologisuuteen, energiaoptimoinnista ekologisiin materiaaleihin. Seppä tulee olemaan helposti hahmotettava tilakokonaisuus, jossa on helppo kulkea ja asiakkaitten viihtyä.

Kokemukset muualta Suomesta ovat osoittaneet, että erityisesti perheet arvostavat asioinnin helppoutta sekä viihtyisää ja nykyaikaista palveluympäristöä, josta saa kaiken saman katon alta. Seppä tulee tarjoamaan monipuolisen valikoiman liikkeitä ja palveluita alueella, johon on helppo saapua niin jalan, pyörällä, julkisilla liikennevälineillä kuin autolla.

Tänne tullaan tekemään ostoksia, tapaamaan tuttuja ja viihtymään. Seppä on suunniteltu asiakaslähtöisesti joten täältä löytyy se mitä tarvitaan. Yhdessä uuden Prisman kanssa Seppä on jyväskyläläisten ja keskisuomalaisten uusi ja suurin kohtaamispaikka.