Sepän lahjakortti ilahduttaa

UUTTA! Avaamme toukokuun aikana lahjakorttiverkkokaupan, jossa voi ostaa ja maksaa lahjakortin myös verkossa. Lahjakortin saa tilattua kotiin tai noutaa sen koodilla lahjakorttiautomaatistamme. 

Kauppakeskus Sepän lahjakortti on mainio lahjaidea. Olipa kyseessä syntymäpäivät, tupaantuliaiset tai valmistujaiset – lahjakortti on varma valinta. Sepän monipuolisesta valikoimasta löytyy jokaiselle jotakin.

Lataa lahjakortti Sepän pääovien edessä olevasta lahjakorttiautomaatista. Se on helppoa. Toimi ohjeiden mukaan ja saat ladattua lahjakortin haluamallesi summalle. Lahjakortti käy kaikissa Sepän liikkeissä ja ravintoloissa (pois lukien Alko ja Prisman puolen liikkeet).

 

Löydät lahjakorttiautomaatin täältä.

OHJEET:

 

Lahjakortin ostaminen

Lahjakortille voi ladata 5 - 500 euroa. Maksu tapahtuu yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla, lukuun ottamatta Diners Club- tai American Express -kortteja. Automaatin yhteydestä voi lahjakortille ottaa lahjakotelon. Kortteja on mahdollista yhdellä ostokerralla ostaa useamman samanarvoisen lahjakortin (1–10 kappaletta).

Lahjakortin voimassaoloaika ja käyttö

Lahjakortti on voimassa 12 kuukautta ostohetkestä ja se on voimassa kaikissa Sepän liikkeissä. Korttia ei voi muuttaa rahaksi. Vaihto- ja palautustilanteissa toimitaan liikkeiden oman käytännön mukaisesti.

Saldon ja voimassaoloajan tarkistus

Lahjakortin saldon voi tarkistaa osoitteessa https://www.getmybalance.com, qr-koodilla (sijaitsee kortin takana) tai lahjakorttiautomaatissa. Kortin numeron löydät kortin kääntöpuolelta. Kortin saldo kannattaa tarkistaa aika ajoin, sillä liikkeidemme kassajärjestelmistä ei sitä näe. Kortilla voi ostaa voimassaolevan saldon verran. Useimmissa liikkeissä voit maksaa ylimenevän osan toisella maksutavalla. Tämä kannattaa tarkistaa liikkeestä.