Useat Kauppakeskus Sepän liikkeistä tarjoavat nyt vaihtoehtoisia tapoja asiakkaille tuotteiden toimitukseen ja noutoon. Alla liikekohtaisesti kuvauksia nouto- ja kotiinkuljetuspalveluista.

 

Alko Sepän Alkosta löytyy myös verkkokaupan noutopiste.

 

Espresso House Tilaa meiltä ennakkoon herkut ja me pakkaamme ne valmiiksi noudettavaksi. Valikoiman saat tiedustelemalla numerosta 020 730 1214. 

 

Iittala Outlet Soittamalla myymäläämme numeroon 040- 838 5995 tai sähköpostilla shop.jyvaskyla@iittala.com voimme pakata teille tarvitsemanne kokonaisuuden valmiiksi noudettavaksi.

 

www.iittala.com sivuilta voit inspiroitua 24/7 & voi tilata Iittalan verkkokaupasta haluamasi tuotteet normaalisti & valita noutopaikaksi Iittala Outlet Sepän. Kun paketti on noudettavissa saat siitä vahvistuksen tekstiviestillä.

 

Kotipizza Kotipizza on auki normaalisti pizzojen noutoa varten ja kuljetus toimii 5 km:n säteelle. Noudot voi maksaa lähimaksulla ravintolassa tai tehdä tilauksen verkkokauppamme kautta www.kotipizza.fi ja maksaa tilaus siellä. Kuljetukset toimitetaan vain verkkokaupan kautta www.kotipizza.fi ja ne maksetaan valmiiksi siellä.

 

Power Powerin autokaistan avulla voit noutaa tuotteen myymälästä helposti ja nopeasti nousematta itse autosta! Maksa tuote netissä, aja autokaistalle, soita noutopisteellä ilmoitettuun puhelinnumeroon ja tuomme tuotteen autoosi. www.power.fi

 

 

Ruohonjuuri Soita ostoslistasi myymälään (044 765 7294) ja nouda valmiiksi kerätty ja pakattu tilaus.

 

Sinelli Soita +358207780647 tai laita sähköpostia seppa@sinelli.fiKeräilemme tuotteet myymälässä valmiiksi ja ilmoitamme kun valmista. Nouto myymälän aukioloaikana. Maksat vain normaalisti noudettassa. Verkkokauppa palvelee 24/7 www.sinelli.fi

 

Subway Sepän Subwaysta saat kaikki tuotteet mukaan ja myös etukäteen tilattuna!Soita tai tekstaa tilauksesi haluamasi noutoajan kera numeroon 0105263055, niin sandwich artistimme tekevät subisi, wrappisi tai salaattisi valmiiksi noutoa varten. Katso menu osoitteessa www.subway.fi

 

Tamarin Tamarin on takeaway-tilausten osalta avoinna. Myös Foodoran kautta voit tilata annoksia kotiin www.foodora.fi

 

XXL XXL:ssä on käytössä palvelu nimeltään PickUp@store eli voit tilata verkkokaupasta haluamasi tuotteet normaalista ja valita noutopaikaksi XXL Jyväskylä. Kun paketti on noudettavissa, saat siitä vahvistuksen tekstiviestillä.

Meidät tavoittaa myös puhelimitse tai sähköpostitse ja näin poikkeustilanteessa voimme kerätä myös tavararalosta tuotteita odottamaan valmiiksi asiakkaalle. Näissä tuotteissa nouto joko samana tai seuraavana päivänä.