Useat Kauppakeskus Sepän liikkeistä tarjoavat asiakkaille vaihtoehtoisia tapoja tuotteiden toimitukseen ja noutoon. Alla liikekohtaisesti kuvauksia nouto- ja kotiinkuljetuspalveluista.

Suosittelemme lataamaan foodora -sovelluksen ravintoloidemme ruoan- kotiinkuljetusta varten.

 

Alkosta löytyy myös verkkokaupan noutopiste.

 

Espresso House tilaa herkut ennakkoon ja ne pakataan valmiiksi noudettavaksi. Valikoiman saat tiedustelemalla numerosta 020 730 1214. 

 

Iittala Outlet soita myymälän numeroon 040- 838 5995 tai laita sähköpostia shop.jyvaskyla@iittala.com . Pakkaamme tarvitsemanne kokonaisuuden valmiiksi noudettavaksi.

www.iittala.com sivulla voi inspiroitua 24/7.  Tilaa Iittalan verkkokaupasta haluamasi tuotteet normaalisti, mutta valitse noutopaikaksi Iittala Outlet Seppä. Saat vahvistusviestin tekstiviestillä, kun paketti on noudettavissa. 

 

Kotipizza on auki normaalisti pizzojen noutoa varten. Kuljetus toimii 5 km:n säteelle. Noudot voi maksaa lähimaksulla ravintolassa tai tehdä tilauksen Kotipizzan oman verkkokaupan kautta www.kotipizza.fi . Tilaus maksetaan verkkokaupassa ja toimitetaan vain verkkokaupan kautta. 

 

Power autokaistan avulla voit noutaa tuotteen myymälästä helposti ja nopeasti nousematta itse autosta! Maksa tuote netissä, aja autokaistalle, soita noutopisteellä ilmoitettuun puhelinnumeroon ja tuomme tuotteen autoosi. www.power.fi

 

 

Ruohonjuuri soita ostoslistasi myymälään (044 765 7294) ja nouda valmiiksi kerätty ja pakattu tilaus.

 

Sinelli soita +358207780647 tai laita sähköpostia osoitteeseen seppa@sinelli.fi . Keräilemme tuotteet myymälässä valmiiksi ja ilmoitamme kun on valmista. Noudot myymälän aukioloaikoina. Maksat tilauksen normaalisti noudettassa. Verkkokauppa palvelee 24/7 www.sinelli.fi

 

Subway saat kaikki tuotteet mukaan ja myös etukäteen tilattuna! Soita tai tekstaa tilauksesi haluamasi noutoajan kera numeroon 0105263055, niin sandwich artistimme tekevät subisi, wrappisi tai salaattisi valmiiksi noutoa varten. Katso menu osoitteessa www.subway.fi

 

Tamarin on avoinna takeaway-tilausten osalta.  Tilaa annokset kotiin Foodoran kautta osoitteessa www.foodora.fi . 

 

XXL :ssä on käytössä palvelu nimeltään PickUp@store, jossa voit tilata verkkokaupasta haluamasi tuotteet normaalisti ja valita noutopaikaksi XXL Jyväskylän- myymälän. Kun paketti on noudettavissa, saat siitä vahvistuksen tekstiviestillä.