Sepän lahjakortti ilahduttaa

 

Kauppakeskus Sepän oma lahjakortti on kätevä tapa ilahduttaa. Olipa kyseessä syntymäpäivät, tupaantuliaiset, valmistujaiset tai häät – lahjakortti on varma valinta. Ja sen voi myös antaa ihan muuten vaan. Sepän monipuolisesta valikoimasta löytyy paljon vaihtoehtoja.

Lataa lahjakortti Sepän Prisman puoleisen pääoven luona olevasta lahjakorttiautomaatista. Se on helppoa. Toimi ohjeiden mukaan, niin saat ladattua lahjakortin haluamallesi summalle. Lahjakortti käy kaikissa Kauppakeskus Sepän liikkeissä (pois lukien Alko, Subway ja Prisman puolen liikkeet).

Löydät lahjakorttiautomaatin täältä.

OHJEET:

 

Lahjakortin ostaminen

Lahjakortille voi ladata 5 - 500 euroa. Maksu tapahtuu yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla, lukuun ottamatta Diners Club- tai American Express -kortteja. Automaatin yhteydestä voi lahjakortille ottaa lahjakotelon. Kortteja on mahdollista yhdellä ostokerralla ostaa useamman samanarvoisen lahjakortin (1–10 kappaletta).

Lahjakortin voimassaoloaika ja käyttö

Lahjakortti on voimassa 12 kuukautta ostohetkestä ja se on voimassa kaikissa Sepän liikkeissä. Korttia ei voi muuttaa rahaksi. Vaihto- ja palautustilanteissa toimitaan liikkeiden oman käytännön mukaisesti.

Saldon ja voimassaoloajan tarkistus

Lahjakortin saldon voi tarkistaa osoitteessa https://www.getmybalance.com, qr-koodilla (sijaitsee kortin takana) tai lahjakorttiautomaatissa. Kortin numeron löydät kortin kääntöpuolelta. Kortin saldo kannattaa tarkistaa aika ajoin, sillä liikkeidemme kassajärjestelmistä ei sitä näe. Kortilla voi ostaa voimassaolevan saldon verran. Useimmissa liikkeissä voit maksaa ylimenevän osan toisella maksutavalla. Tämä kannattaa tarkistaa liikkeestä.