Sepän lahjakortti ilahduttaa

Mitä ostaa lahjaksi sellaiselle, jolla on jo kaikkea? No tietysti lahjakortti. Olipa kyseessä syntymäpäivät, tupaantuliaiset tai valmistujaiset – lahjakortti on täydellinen valinta. Sepän monipuolisesta valikoimasta jokainen löytää mieleisensä. 

Lahjakortin voi ostaa Sepän pääovien edessä sijaitsevasta lahjakorttiautomaatista tai verkkokaupastamme.Toimi ruudulla näkyvien ohjeiden mukaisesti ja lataa lahjakortti haluamallesi summalle. Lahjakortti käy kaikissa Sepän liikkeissä ja ravintoloissa (pois lukien Alko ja Prisman puolen liikkeet). Löydät lahjakorttiautomaatin täältä.

Osta lahjakortti verkkokaupasta

Kun ostat lahjakortin verkkokaupasta, lahjakortin vastaanottaja saa tekstiviestillä tai sähköpostilla lunastuskoodin, jota vastaan hän voi käydä lunastamassa lahjakortin kauppakeskuksen automaatista. Voit myös tilata lahjavalmiin lahjakortin postilla omaan tai lahjansaajan kotiin. 

 

Lahjakortin ostaminen
Voit itse määrittää haluamasi lahjakortin summan 5-500 euron väliltä. Lahjakortin voi maksaa yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla (Diners Club ja American Express –kortti ei käy maksuvälineenä). Lahjakorttia ei voi ostaa käteismaksulla. Sekä verkkokaupasta että automaatista ostettaessa saat ostostasi kuitin, jossa maksunsaajana on Kauppakeskus Seppä OY.  Maksuliikenteestä vastaa Nets.

Voit ostaa kerralla 1-10 samanarvoista lahjakorttia. Korttien saldon ja voimassaoloajan voi tarkistaa lahjakorttiautomaateilla, yllä olevan saldolinkin kautta tai lahjakortista löytyvän QR-koodin kautta. Maksutapahtumat näkyvät QR-koodilla ja saldolinkistä.

Voimassaoloaika, käyttö ja saldo 
Kortti on voimassa 12 kk lahjakortin ostohetkestä ja sitä voi käyttää Kauppakeskus Sepän liikkeissä. Lahjakortin voi käyttää kerralla tai osissa. Liikkeillä saattaa olla omia rajoituksia lahjakortin käytön suhteen, tarkistathan nämä aina liikekohtaisesti. Palautuksiin liittyvät käytännöt ovat liikekohtaisia. Lahjakortti on käytössä vain Sepän pysyvissä liikkeissä, ei pop up-myymälöissä ja Prisman puolen liikkeissä.

Lahjakortilla voi ostaa vain sillä olevan saldon verran. Mikäli loppusumma ylittää lahjakortin saldon tulee ylimenevä määrä maksaa muulla maksutavalla (käteinen, toinen maksukortti, toinen lahjakortti). Mikäli lahjakortille jää rahaa, ei sitä voida palauttaa käteisellä vaan lahjakorttia voi käyttää osissa voimassaoloajan umpeutumiseen saakka.

Korttien saldon ja voimassaoloajan voi tarkistaa Sepän lahjakorttiautomaatista, saldolinkistä tai lahjakortista löytyvän QR-koodin kautta. Maksupäätejärjestelmien erilaisuudesta johtuen, liikkeemme eivät pysty tarkistamaan lahjakortin saldoa, vaan asiakkaan tulee itse tarkistaa kortin saldotilanne. 

Jos lahjakortti ei toimi
Yleisin syy lahjakortin käyttöongelmissa on, että ostosten summa ylittää lahjakortin saldon. Tarkista lahjakortin saldo kortista löytyvällä QR-koodilla tai täältä. Jos ostosten summa ylittää lahjakortin saldon, ylittävä summa tulee maksaa toisella maksutavalla. Varmistathan siis ennen kortin käyttöönottoa voimassa olevan saldon.

Jos lahjakortti ei toimi kaikesta huolimatta, ota yhteys kauppakeskusjohtajaan.

Tuotteiden vaihto- ja palautustilanteet
Mahdollisissa tuotteiden vaihto- ja palautustilanteissa toimitaan liikkeen oman vaihto- ja palautuspolitiikan mukaisesti. Lahjakortin käyttämättä jäänyttä saldoa ei palauteta voimassaoloajan umpeutumisen jälkeen. Kadonnutta, varastettua tai vanhentunutta lahjakorttia ei korvata. Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi.