Tämän päivän aukioloajat: Suljettu
  • pages.shops.menuTitle
    • pages.shops.categories.all
    • pages.shops.categories.prisma
    • pages.map.menuTitle
    • pages.shops.categories.new
fi
  • en

Tapahtumat

Muotiliike Sinsay avaa Sepässä pe 11.8.


- Kauppakeskus Seppä

Keski-Suomen ensimmäinen Sinsay avautuu perjantaina 11.8. klo 10.00

 

Kauppakeskus Sepän tarjonta vahvistuu jälleen aivan uudella brändillä, kun odotettu Sinsay myymälä avataan perjantaina 11.8.2023.

Suomessa tällä hetkellä nopeimmin kasvava vähittäismuotialan yritys Sinsay tulee sijoittumaan Normalin viereiseen liiketilaan ja pinta-alaltaan se on reilu 700 m2.


Myymälä löytyy ravintolakäytävältä, Bik Bokin ja Normalin välistä.

 

Sinsay tunnetaan maailmalla huokean hintaisista ja trendikkäistä tuotemallistoistaan, joiden monimuotoisuus mahdollistaa luovan vapauden koota muodikkaat lookit kaikkiin tilaisuuksiin. Seppään Sinsay tulee uudella konseptilla. Brändin muotilinjat ovat päivittäinen inspiraation lähde niin nuorille, kuin naisille ja miehille, jotka pitävät rennosta kaupunkilaistyylistä. Sinsayn valikoimista löytyy myös äitiysvaatteita, sekä tuotteita ja asusteita lapsille. Sinsayn tuotetarjonnan täydentävät kodinsisustustuotteet sekä meikki- ja ihonhoitotuotteiden sarjat. Henkilökuntaa Sepän myymälä tulee työllistämään 12 henkilöä ja mahdolliset kausityöntekijät lisäksi.

 

”Sinsayta on toivottu meidän kattomme alle säännöllisesti ja voinkin ilolla toivottaa brändin tervetulleeksi meille. Sinsay on täysin uusi muodin, sisustuksen ja kauneudenhoidon tuotteita tarjoava toimija Jyväskylän ja Keski-Suomen alueella. Suomen tasolla Sepän Sinsay tulee olemaan yhdeksäs myymälä ja vuoden loppuun mennessä LPP yrityksellä on kokonaisuudessaan 24 myymälää ympäri Suomea, joten Lpp:stä on tulossa merkittävä paikallisten ihmisten työllistäjä. Odotukseni Sinsayn menestykselle ovat todella kovat ja odotan innostuneesti yhteistyötä yrityksen kanssa”, iloitsee kauppakeskusjohtaja Mikko Seppälä.

 

LPP on puolalainen perheyritys ja yksi nopeimmin kasvavista vaatealan yrityksistä Keski- ja Itä-Euroopassa. 30 vuoden ajan se on toiminut menestyksekkäästi Puolassa ja ulkomailla tarjoten kokoelmiaan arvostetuissa pääkaupungeissa kuten Lontoossa, Helsingissä ja Tel Avivissa. LPP SA hallinnoi viittä muotibrändiä: Reserved, Cropp, House, Mohito ja Sinsay, joiden tarjonta on saatavilla sekä myymälöissä että verkkokaupassa lähes 40 markkinalla maailmanlaajuisesti. Yrityksellä on yli 1700 myymälää, joiden yhteenlaskettu kokonaispinta-ala on 1,4 miljoonaa neliömetriä ja se myy vaatteita ja asusteita kolmelle mantereelle vuosittain. LPP:llä on myös tärkeä rooli työnantajana: se työllistää yhteensä yli 24 000 henkilöä toimistoissaan ja myynnissään Puolassa, Euroopassa, Aasiassa ja Afrikassa. Yhtiö on listattu Varsovan pörssissä WIG20-indeksissä ja kuuluu arvostettuun MSCI Poland -indeksiin.

Lisää tapahtumia


Kauhistuttavan Kivat Synttärit

more

Viihdyttävä koko perheen MyBnB Live -Hyvän olon tapahtumakiertue

more

Miss Jyväskylä 2023 finaali

more

Uusi liike Yeppo & Soonsoo avaa Sepässä syyskuussa

more