Tämän päivän aukioloajat: Suljettu
  • LIIKKEET
    • Kaikki liikkeet
    • Prisman puolen liikkeet
    • Pohjakartat
    • Uutuudet
fi
  • en
Kauppakeskus Sepän ravintolamaailma uudistuu

Kauppakeskus Sepän ravintolamaailma uudistuu

Kauppakeskus Sepän ravintolamaailma uudistuu


Mediatiedote 14.8.2023

Julkaisuvapaa Heti


Kauppakeskus Sepän ravintolamaailma uudistuu


Kauppakeskus Sepässä alkaa maanantaina 21.8. laaja ravintolamaailman uudistushanke, jonka myötä tilat päivitetään vastaamaan kysyntää ja tuomaan ravintolamaailma entistä paremmin esille kauppakeskuksen sisällä.


”Haluamme panostaa merkittävästi ravintolamaailman ja kauppakeskuksen viihtyisyyden parantamiseen ja koko alueen sisäilmeen yhtenäistämiseen. Uudistamme samalla myös ravintolatarjontaamme. Näillä keinoin pyrimme parantamaan kävijöidemme elämyksellisyyttä ja samalla antamaan mahdollisuuden entistä rauhallisempaan nautiskeluun ravintolamaailmassamme.”, kertoo kauppakeskusjohtaja Mikko Seppälä.


Investointi tuo merkittävästi työtä paikallisille kumppaneille. Rakennushankkeen pääurakoitsijana toimii jyväskyläläinen Rakennusliike Seiska Oy. Rakennushankkeen arvioitu kesto on 2 kuukautta. Töitä tehdään pääsääntöisesti kauppakeskuksen aukioloaikojen ulkopuolella. Tavoitteena on minimoida vaikutukset kävijöiden asiointiin ja ravintoloiden normaaliin toimintaan.


Lisätietoja:

● Kauppakeskus Seppä, Kauppakeskusjohtaja, Mikko Seppälä,

+358 44 7238832 mikko.seppala@colliers.com


Kuvamateriaali: http://kauppakeskusseppa.fi/materiaalit-medialle

Kauppakeskus Seppä on 50 liikkeen muodostama viihtyisä, vetovoimainen ja ekologinen kauppakeskus – Keski-Suomen kauppakeskusten lippulaiva.

www.kauppakeskusseppa.fi


Kiinteistön omistaa LähiTapiola-ryhmän yhtiöt ja Sepän kaupallisesta johtamisesta vastaa Colliers International Finland.

Tallenna & Jaa