Tämän päivän aukioloajat: Suljettu
  • LIIKKEET
    • Kaikki liikkeet
    • Prisman puolen liikkeet
    • Pohjakartat
    • Uutuudet
fi
  • en

SEPÄN LAHJAKORTTI ILAHDUTTAA

SEPÄN LAHJAKORTTI ILAHDUTTAA


SEPÄN LAHJAKORTTI ILAHDUTTAA


Mitä antaa lahjaksi sille, jolla on jo kaikkea? Vastaus on yksinkertainen — lahjakortti! Seppä tarjoaa monipuolisen valikoiman lahjaideoita yhden kortin muodossa, joka käy maksuvälineeksi jokaiseen Sepän liikkeeseen. Lahjakortti sopii täydellisesti syntymäpäivälahjaksi, tupareihin tai valmistujaislahjaksi. Voit hankkia lahjakortin kätevästi kauppakeskuksen lahjakorttikoneesta tai verkkokaupastamme.


Lahjakorttiautomaatti

Löydät automaatin Sepän paja-aukiolta lasten leikkipaikan vierestä ja Zizzi -vaateliikettä vastapäätä.


Verkkokauppa

Ostaessa lahjakortin verkkokaupasta saat puhelimeesi noutokoodin tekstiviestillä tai sähköpostilla, jolla voit noutaa fyysisen lahjakortin lahjakorttikoneestamme. Voimme myös postittaa lahjakortin haluamaasi osoitteeseen.


Lahjakortin ostaminen

Voit itse määrittää haluamasi lahjakortin summan 5-500 euron väliltä. Lahjakortin voi maksaa yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla (Diners Club ja American Express –kortti ei käy maksuvälineenä). Lahjakorttia ei voi ostaa käteismaksulla.


Voit ostaa kerralla 1-10 samanarvoista lahjakorttia. Korttien saldon ja voimassaoloajan voi tarkistaa lahjakorttiautomaateilla, yllä olevan saldolinkin kautta tai lahjakortista löytyvän QR-koodin kautta. Maksutapahtumat näkyvät QR-koodilla ja saldolinkistä.


Voimassaoloaika, käyttö ja saldo 

Kortti on voimassa 12 kk lahjakortin ostohetkestä ja sitä voi käyttää jokaisessa Kauppakeskus Sepän liikkeissä. Lahjakortin voi käyttää kerralla tai osissa. Liikkeillä saattaa olla omia rajoituksia lahjakortin käytön suhteen, tarkistathan nämä aina liikekohtaisesti.


Maksaminen osissa:

Lahjakortti on käytössä vain Sepän pysyvissä liikkeissä, ei pop up-myymälöissä ja Prisman puolen liikkeissä.

Lahjakortilla voi ostaa vain sillä olevan saldon verran. Mikäli loppusumma ylittää lahjakortin saldon tulee ylimenevä määrä maksaa muulla maksutavalla (käteinen, toinen maksukortti, toinen lahjakortti). Mikäli lahjakortille jää rahaa, ei sitä voida palauttaa käteisellä vaan lahjakorttia voi käyttää osissa voimassaoloajan umpeutumiseen saakka.


Saldon tarkistus

Korttien saldon ja voimassaoloajan voi tarkistaa Sepän lahjakorttiautomaatista, saldolinkistä tai lahjakortista löytyvän QR-koodin kautta (skannaa QR-koodi puhelimesi kamerassa). Maksupäätejärjestelmien erilaisuudesta johtuen, liikkeemme eivät pysty tarkistamaan lahjakortin saldoa, vaan asiakkaan tulee itse tarkistaa kortin saldotilanne. 


Jos lahjakortti ei toimi

Yleisin syy lahjakortin käyttöongelmissa on, että ostosten summa ylittää lahjakortin saldon. Tarkista lahjakortin saldo kortista löytyvällä QR-koodilla tai täältä. Jos ostosten summa ylittää lahjakortin saldon, ylittävä summa tulee maksaa toisella maksutavalla. Varmistathan siis ennen kortin käyttöönottoa voimassa olevan saldon.

Jos lahjakortti ei toimi kaikesta huolimatta, ota yhteys kauppakeskusjohtajaan.


Tuotteiden vaihto- ja palautustilanteet

Mahdollisissa tuotteiden vaihto- ja palautustilanteissa toimitaan liikkeen oman vaihto- ja palautuspolitiikan mukaisesti. Lahjakortin käyttämättä jäänyttä saldoa ei palauteta voimassaoloajan umpeutumisen jälkeen. Kadonnutta, varastettua tai vanhentunutta lahjakorttia ei korvata. Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi.