Today's hours: Closed
  • SHOPS
    • MAIN SHOPS
    • Prisma Shops
    • DIRECTORY MAP
    • Uutuudet
en
  • fi
NEWS

NEWS

Seppään avautuu kaksi uutta liikettä syksyllä 2024!


Kauppakeskus Sepässä avautuu kaksi uutta liikettä syksyllä 2024

 


Kauppakeskus Sepässä avautuu kaksi uutta liikettä syksyn 2024 aikana. Ensimmäisenä avautuu syyskuussa sushiravintola Itsudemo tilassa, jossa aiemmin oli Gaeng Thai. Muutostyöt ovat jo käynnistyneet.



”Sepästä on muotoutunut selvästi Jyväskylän suosituimpia ravintolakeskittymiä. Olemme panostaneet voimakkaasti tarjonnan monipuolisuuteen ja laajuuteen sekä tulemme myös jatkossa kehittämään ravintolamaailmaamme. Itsudemo tuo uutta tarjontaa Seppään ja tulee varmasti menestymään hyvin”, kertoo kauppakeskusjohtaja Mikko Seppälä.


Näillä näkymin syys-lokakuun vaihteessa avautuu Synsam-optikkoliike Yeppo & Soonsoon ja Alkon väliseen liiketilaan. Synsam on Pohjoismaiden johtava optisen vähittäiskaupan ketju, joka tarjoaa laajan valikoiman ainutlaatuisia näkemisen ja silmälasimuodin ratkaisuja. Synsam tarjoaa myös näöntarkastus- ja silmälääkäripalvelut.



”Synsamin kanssa oli hyvät neuvottelut ja olikin erinomainen uutinen, kun pääsimme sopimukseen Seppään tulosta ketjun kanssa. Tämän vuokrauksen jälkeen meillä on jälleen vuokrausaste tasan 100 %. Seppä on selvästi vetovoimaisin kaupallinen keskittymä Keski-Suomessa ja edelleen kiinnostuneita yrityksiä löytyy.”, iloitsee kauppakeskusjohtaja Mikko Seppälä.



Lisätietoja:


Kauppakeskus Seppä, Kauppakeskusjohtaja Mikko Seppälä, 044 723 8832 


Save & Share