Tämän päivän aukioloajat: Suljettu
  • LIIKKEET
    • Kaikki liikkeet
    • Prisman puolen liikkeet
    • Pohjakartat
    • Uutuudet
fi
  • en

Kierrätys Sepässä

Kierrätys Sepässä


Julkaistu|

VAATTEIDEN KIERRÄTYSMAHDOLLISUUDET SEPÄSSÄ 

Löytyykö kaapistasi vaatteita, joita ei syystä tai toisesta tule enää käytettyä?  Tiesitkö, että monesta Sepän liikkeestä löytyy vaatteiden kierrätyspiste? Kierrätyspisteisiin voit tuoda ehjät ja puhtaat vaatteet kierrätettäväksi. Vaatteita voit tuoda seuraaviin liikkeisiin: 

 

Lindex 

 – Kun viet Lindexille vähintään yhden kassillisen tekstiilejä, saat 5 euron alennuksen tehdessäsi ostoksia vähintään 30 eurolla. Alennus on voimassa kolme kuukautta. Voit tuoda kerralla niin paljon tekstiilejä kuin haluat, mutta saat kulloinkin vain yhden alennussetelin. 

 

H&M 

 – H&M ottaa vastaan tarpeettomat tekstiilisi merkistä ja kunnosta riippumatta. 

Tuo kierrätettäviä tekstiilejä sisältävä kassisi H&M-myymälään, henkilökunta ottaa sen vastaan kassapisteellä. H&M-jäsenenä ansaitset kierrämisestä 20 Conscious-pistettä ja digitaalisen etukupongin. Helppoa! 

 

Your Face 

– Your Face -myymälään voit viedä Luhdan brändien (esimerkiksi Luhta, Rukka, Icepeak ja Ril’s) vaatteita kierrätettäväksi. Palkinnoksi saat alennuskoodin. Tarkemmat tiedot löydät Luhta ReUse -sivustolta

 

Emmy keräyslaatikko 

– Emmyn kautta voit myydä vaivattomasti tarpeettomat hyväkuntoiset merkkivaatteet, -kengät, -laukut- ja asusteet. Voit valita otatko myyntituottosi rahana suoraan tilillesi tai Emmyn tai yhteistyökumppanimme lahjakortille +10-15 % lisäedulla. Emmy lajittelee, valokuvaa, hinnoittelee, varastoi ja myy tuotteesi. Voit laittaa tuotteesi myyntiin helposti Emmyn myyntilaatikon kautta. Myyntilaatikon löydät 0. kerroksesta pakettipisteen läheisyydestä – Sepän parkkihallin Prisman puoleisten liukuportaiden juuresta. https://store.emmy.fi/ 

 

Bik Bok 

Voit tuoda vaatteesi kierrätettäväksi Bik Bokkiin. 

 

Cubus 

– Voit tuoda vaatteesi kierrätettäväksi Cubukselle. 

Tallenna & Jaa